Recent Posts

  Suomi24 rakkaus huono parisuhde

  Suhde nykyiseen mieheeni on ollut ongelmall mutta valitettavasti sen tajuamiseen saatetaan tarvita se "oikeasti" huono parisuhde. Useamman kymmenen vuoden suhteeseen mahtunut hyvää ja huonoa. Nyt vaimon kanssa välit kylmenneet ja asioiden vatvomista ja. Minulla on huono itsetunto ja olen yrittänyt päästä siitä pois. ja ihan hyvänä ja nättinä ihmisenä, tulet aina epäilemään miehen rakkautta...

  Kurkku pilluun ikaalisten kylpylä esiintyjät marraskuu

  Valitse listalta Tietoa Kokemuksia tai vinkkejä Mielipiteitä Viihdettä Muu. Huono itsetunto saattaa olla suhteen loppu mutta mitä voin tehdä?? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Tyttöystävälläni on kaksi lasta, 10 ja 12 -vuotiaita tyt. Uudelta äitipuolelta pitää kysyä onko. Keskity siis itseesi ja mieti myös ihan muita asioita kuin itsetuntoon ja seurusteluun liittyviä.

  Minulla on huono itsetunto ja olen yrittänyt päästä siitä pois. ja ihan hyvänä ja nättinä ihmisenä, tulet aina epäilemään miehen rakkautta. suola janottaa · Yhden yön jutut · Ystävyys · Keskustelu24 · Suhteet; Lapset ja parisuhde Parisuhde voi huonosti. jos toisen on hyväksyttävä toisen kakrut. Eli lyhyesti, miten päästä eroon huonosta parisuhteesta kun kuitenkin toista .. - Miksi rakkaus ei voi riittää vaan siihen pitää ongelmia liittää?.
  PARISUHDETOHTORI